OM ATNU

Atnu er en dansk virksomhed som startede tilbage i 2014. Atnu har en filosofi om, at alle har mulighed for at udleve deres drømme og få det mest optimale ud af livet. Så står du overfor et mål om at opnå en bedre livsstil ved at motionere mere? -så er Atnu en god partner at have med på vejen.

Et lækkert produkt som er udviklet i Danmark og produceret i Europa

Bag Atnu står Sports Universe, som har en stor passion for sport og sportsernæring. Vores mål er at skabe større gennemsigtighed på markedet over sportsernæring, samt gøre det lettere for dig at skelne mellem de gode og dårlige energiprodukter på markedet. Vi ønsker desuden at gøre det klart, hvilke produkter du skal bruge hvornår, for at opnå den optimale træning.

Alle vores produkter er udviklet i Danmark og produceret i Europa.

Energi til enhver udfordring, hvad enten du går, løber, cykler, træner er amatør eller semiprofessionel

Hos Atnu ønsker vi at være din foretrukne energipartner på markedet, hvad enten du er amatør, semiprofessionel eller professionel. Derfor har vi udviklet et bredt sortiment af energiprodukter, som dækker alt hvad du behøver af sportsernæring under en god træning. Vores produkter er optimale til dig der ønsker at øge din præstation via energi og protein gennem kosten.

Blandt vores udvalg af Atnu-produkter, vil du finde både energibarer, energipulver og energigel, som alle sørger for en bedre energibalance i kroppen. Her er det væsentligt at tage stilling til, om du ønsker et produkt med hurtigt eller langsomt virkende sukker, eller om det skal være et produkt indeholdende begge egenskaber.

Atnu står også bag en række produkter med protein. Her vil du finde proteinbarer og proteinpulver, som bidrager til en bedre restitution af kroppen, ved at fylde dine proteindepoter. Brugen af proteinprodukter giver desuden en god mæthedsfornemmelse, som minimerer din trang til at gå i køleskabet efter træning.

Elektrolytter bør også være med i dine overvejelser, når du sammensætter dine sports- og ernæringsprodukter. Elektrolytter booster din krop med salte og modvirker både dehydrering og kramper.

Alle vores gels og barer kommer i små fikse størrelser, som ikke fylder meget og er lette at spise, selv under aktivitet. Vores pulver og tabs er lette at bruge og opløses hurtigt i din drikkedunk, uden at klumpe sammen.

Ovennævnte fås i mange forskellige smagsvarianter, som cola, lime, appelsin, karamel og hindbær m.m.

Hvor er vi placeret:
Vi har administration og lager lige uden for Aalborg ved Støvring.
Herfra pakker og sender vi alle jeres bestillinger afsted.