Hvem er vi ”Hvem står bag ATNU”:
Bag ATNU står Kristian de Linde, Morten Kristensen og Simon Hasbøg. Vi er alle i 30’erne og har det til fælles, at vi har en travl hverdag, hvor familie og karriere fylder meget. Vi deler derudover passionen for at dyrke sport og for at gøre en forskel.
ATNU blev skabt, da det ofte er en jungle at skelne gode sportsprodukter og kosttilskud fra de dårlige, og endnu sværere at overskue hvad formålet er med de enkelte produkter. Vi vil imødekommer denne udfordring ved at udvikle og markedsføre danskudviklet sportsprodukter og kosttilskud, der er fremstillet i Europa. Det er vores mission at gøre det nemt for dig at finde den rigtige støtte til, at du kan forblive motiveret og nå dine mål.

Filosofi ”Vi tror på dig og dine drømme”:
Vi tror på, at alle har mulighed for at udleve deres drømme og få det optimale ud af livet.
Der er ingen grænser for, hvor langt du kan nå, når blot du er villig til at kæmpe for det.
Vi tror på, at et aktivt liv bidrager til den mentale sundhed, så du får den energi, du skal bruge for at nå dit mål.
Vi siger, alle har ret til at få det maksimale ud af livet, alle har drømme, alle har ønsker for sig selv.
Derfor har vi skabt ATNU som en støtte, til at du kan nå de mål, du sætter i din hverdag – det kan være sportslige præstationer, karrieremæssigt, vægttab eller målet om et godt helbred.
Brug ATNU som en del af rejsen til at følge dine drømme og indfri de ønsker, du har for dig selv.

Hvor er vi placeret:
Vi har kontor og lager lige uden for Aalborg i en mindre by ved navn Sørup.

Herfra pakker og sender vi alle jeres bestillinger afsted.

Historien fra vi started i 2014 til i dag:
Det er har været en rejse at starte ATNU, og vi er siden 2014 gået fra at drive virksomheden på deltid, til i dag hvor vi er 3 fuldtidsansatte, og ATNU produkterne er i dag på hylderne i butikker i det meste af Danmark, i alt lige fra udvalgte Intersport, Fri bikeshop, Super Brugsen, Shell, dedikerede cykelbutikker, Comwell, svømmehaller og mange andre.
Færøerne og det sydligste Spanien er også kommet på ATNU salgskortet.
Vi har i løbet af de første år været så heldige at få en masse oplevelser som en del af vores mission om at skabe en virksomhed der skal gøre en forskel.
Vi har stået til alverdens events, lige fra de helt store MTB løb, triathlon løn, Marathon løb, være en del af Post Nord rundt i følgebilen, til at være leverandør af energiprodukter til Rolf og Ritter på tur i både 2016 og 2017.
Vi har også holdt mange foredrag rundt omkring i landet hvor vi har fortalt omkring motivation, sundlivsstil og mødt en masse fantastiske mennesker.

 

                             

Simon Hasbøg                                                     Morten Kristensen                                                  Kristian de Linde