ATNU Live Training - 3 ugers gratis bootcamp

ALDRIG MERE PÅ SLANKEKUR!

Har du prøvet at være på slankekur og forsøgt at lave en livsstilændring uden at få succes med det i det lange løb? Du er helt sikkert ikke alene.

ATNU Live Training er skabt, for at du kan få succes én gang for alle med en sundere livsstil og ikke skal starte på endnu en slankekur, der ikke løser noget på den lange bane.
ATNU Live Training er en online forandringsplatform, som tager dig med på en rejse mod skabelsen af din vedvarende sunde livsstil. Du vil under bootcamp-forløbet lære om vaner, kost og motion, og hvordan du altid kan få det bedste ud af din træning ved at deltage i vores online træning med forskellige personlige trænere.

Bootcampen er bygget op omkring et online fællesskab, hvor du kan chatte med de øvrige deltagere samt trænerne. Du modtager daglige mails, når nye træningsvideoer bliver tilgængelige, og når der er live sessions, som giver dig en forståelse for, hvordan du skaber en sund livsstil, som du vil holde ved.

ATNU Live Training er tilpasset den travle hverdag, vi alle har, og du kan vælge at træne, når du har lyst og gense live sessions, når det passer dig, hvis du ikke har mulighed for at være med på dagen.

Skab en sund livsstil

 

Lær om vaner

 

Lær om kost

 

Lær om motion

 

TILMELD DIG 3 UGERS GRATIS BOOTCAMP

Revolution Slider Error: Slider with alias lt-top-girl-fuld-brede not found.
Maybe you mean: 'header' or 'home-slider-1' or 'LT-top' or 'LT-top1' or 'lt-top-groen' or 'AMC-opret-side'