DERFOR BRUGER JEG ATNU

Jeg bruger altid ATNU produkter i min træning, elsker smagen og de mange varianter. Jeg dyrker cross Triathlon og bruger altid atnu energidrik plus gel til de længere træninger. ATNU er dansk og lig med god kvalitet, kan klart anbefales.

Martin Pilgaard 
Hawaii Ironman – Crosstri atlet

Min bøn om evig energi er løst med ATNU hindbær-energibar! Jeg har prøvet mange andre produkter, med mindre heldigt resultat! Produkterne giver mig optimal energi og smager fantastisk. Min restitutionstid forkortes med ATNU protein og kulhydrater. Produkterne er perfekte at bruge selv når du er rigtig presset!

Charlotte Longhi 
Elite MTB-rytter

Jeg bruger ATNU produkter da de forskellige produkter giver mig den energi og restitution jeg behøver til både min træning og i min hverdag. Jeg har altid stor fokus på mine løb i weekenderne, hvor det virkelig er vigtigt at det hele bare spiller, så jeg altid er sikker på at jeg kan yde fuldt ud når jeg skal!

Nichlas Bjerregard 
Danmarksmester Motocross

Vigtigst for mig ift. energi produkter er smag og konsistens. Jeg er blevet ret afhængig af ATNU cola gel og vindrue energidrik – det fungerer bare altid perfekt for mig! Derudover har ATNU bare en fantastisk kundeservice, og når man først har fundet energi der fungerer for én, er det rart, at der er et bagland, hvor man får div. updates om hvornår produkter er tilbage på lager, tilbud osv.

Anna Madsen
Elite MTB-rytter

Som professionel windsurfer bliver min styrke og udholdenhed sat på prøve, især de dage jeg konkurrerer under stegende sol i mange timer. For at undgå krampe er det altafgørende, at jeg husker mit energidrik og elektrolyttabs fra Atnu – både på konkurrencedage og gennem den daglige træning. På den måde kan jeg være på vandet i længere tid, og er meget mere oplagt til den næste session. For mig gælder det om at yde det bedste, hver dag!

Sebastian Kornum
Professionel windsurfer

ATNU tiltaler mig pga. af den gode smag, og også da jeg ved at produkterne er udviklet af et dansk team der søger for alting er i orden og indholdet derfor er “On point”!! Alle produkterne er super effektive, og endnu engang så er smagen virkelig helt i top!

Kasper Svendsen
Elite MTB-rytter

Som langdistance triatlet med mange timers træning dagligt er det vigtigt at have den rigtige form for energiprodukter. Derfor er ATNU den rigtige energiproducent for mit vedkommende, eftersom de laver velsmagende og reelle produkter, der er udviklet for atleternes skyld. Atnu’s produkter hjælper med at optimere min daglige træning, og mine konkurrencer. 

Anders Christensen
Professionel Triathlet

I en travl hverdag med familie og arbejde skal træningstiden udnyttes bedst muligt – derfor bruger jeg ATNU energiprodukter for at få det optimale ud af mine cykeltimer. Det er især vigtigt for mig, at opretholde væskebalance og energiniveau.

Helle Haugaard
Elite MTB-rytter

Vi har brugt ATNU produkterne i forbindelse med vores træning optil Bike TransAlp 2018. Blandt andet fordi de ingen maveproblemer giver, produkterne smager godt, den lille bar har en tilpas størrelse og giver den energi der er brug for under hård træning. Vi bruger ATNU energigel, energidrik, energibar og elektrolyttabs.

Team Mega – Johnny & Betina 
MTB ekstremløbs-ryttere

Motocross er en hård fysisk sport. Det er vigtig for mig at indtage de bedste produkter for altid at kunne præstere mit bedste. Med ATNU er min energi altid i top, og jeg får tilført den rigtige mængde kulhydrater og proteiner under og efter træning. Jeg kan varmt anbefale alle deres produkter og gode service.

Andreas Wulff Hansen
Elite Motocross atlet

Jeg bruger ofte ATNU produkter, da de smager naturlige og det betyder rigtig meget for mig. Disse tabs bruger jeg stort set til alle mine danse undervisningstimer, de er fantastiske.

Trine Schmidt Berggreen
Danser 

Jeg er kæmpe fan af ATNU! Det er det første energi brand som ikke giver mig gener med kvalme og mavekramper, når jeg tager større mængder. Derudover har de er suverænt stort udvalg også er smagen ovenikøbet rigtig god, og som de siger “Stay Motivated”

Anders Aaskov 
Ironman – Vinder af “The BIG 4”